INI DIA NILAI MELAYU SINGAPURA LEE KUAN YEW MAU BEBGue menggelegak darah pagi ini beb. Tun Dr Mhathir cocok punggung gue kasi melompat beb !. TDM kata "Bagi Singapura, mereka boleh ketepikan agama dan moral asalkan mendapat apa yang mereka mahukan. Mereka berpegang kepada dunia materilstik. Tetapi kita berpegang kepada sistem nilai".  ek..

Yang gue panas tak tentu fasal wali terompah dok aku dan mengaminkan kata-kata Lee Kuan Yu Beb. Semata untuk menambat hati DAPig. Patut Tan Sri Muhyiddin Yassin kata Pas ini sesumpah, memang betul beb !. Kerja dia undi sahaja beb. Kalu belah kepala depa tu dalam kepala penuh undi beb !. ek..

Ada ke patut disuruhnya melayu Singapore kurangkan pegangan agama datang Nik Aziz sokong !. Sesat doh..sesat doh..sesat doh.. beb. Ini bukan pluralism lagi. Ini sudah pegi jadi syaitanism beb. Patutlah dia keluar fatua lebih baik berkawan dengan syaitan dari berkawan dengan UMNO. Isshhs.. Ishhs..ishhs...

Dia pula mahu orang Islam diMalaysia nih macam gambar diatas tu beb !. Tak ada agama beb !. Bila boleh sembahyang kalu dok tulis rata beb ?. Jangan-jangan punggung dia pun dah kena tulis  hahahahaha Tolonglah jangan kelabukan Pas tu dengan macam-macam ber.... ek..

Nota

Nik Aziz akan sentiasa komfrant dengan kenyataan Ketua Pemuda Pas Pusat.  Jika KPPP itu cakap kiri Nik Aziz cakap Kanan. Dia marah KPPP itu pro Hadi. Itu saja yang kita harus tau beb ek..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan